Armada Canalview Hotel

Boek hier uw kamer

Armada Canalview Hotel

Historisch herenhuis van rode baksteen en traditioneel uitzicht op de gracht en stressvrij midden in het centrum van Amsterdam!

Dit centraal gelegen hotel ligt aan de prachtige Keizersgracht. Het Rembrandtplein is 5 minuten lopen en de meeste kamers kijken op de gracht. Armada Canalview Hotel is gemakkelijk te bereiken, binnen 10 minuten vanaf Amsterdam Centraal Station met tramlijn 4. De meeste bezienswaardigheden zijn op loopafstand of gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De kamers zijn uitgerust met een televisie, een telefoon en een haardroger. Kamers met uitzicht op de gracht zijn alleen op aanvraag verkrijgbaar. Dit hotel heeft een parkeerterrein en gratis Wi-Fi.

Kamers

Single

Beschrijving

De Single kamer heeft een eenpersoonsbed. De kamer is voorzien van bureau, flatscreen televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluis en gratis WIFI. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn.

De Single kamer is geschikt voor maximaal één persoon.

Aantal personen 1

Single

Small Double

Beschrijving

De klein Double kamer heeft een tweepersoonsbed. De kamer is voorzien van bureau, flatscreen televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluis en gratis WIFI. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn.

Aantal personen 2

Small Double

Souterrain Double Kamer

Beschrijving

De Souterrain Double kamer heeft een tweepersoonsbed. De kamer is voorzien van bureau, flatscreen televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluis en gratis WIFI. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel, toilet en föhn.

De Sautterain Double kamer is geschikt voor maximaal twee personen.

Aantal personen 2

Souterrain Double Kamer

Small Double Canalview

Beschrijving

De kleine tweepersoonskamer met uitzicht op de gracht heeft een tweepersoonsbed. De kamer is voorzien van een bureau, flatscreen televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluis en gratis WIFI. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en föhn.

Aantal personen 2

Small Double Canalview

Double Room Canalview

Beschrijving

De tweepersoonskamer met uitzicht op de gracht heeft een tweepersoonsbed. De kamer is voorzien van een bureau, flatscreen televisie, koffie- en theefaciliteiten, kluis en gratis WIFI. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en föhn.

Aantal personen 2

Double Room Canalview

Beoordelingen

Contact

Armada Canalview Hotel

Boek hier uw kamer

Keizersgracht 713-715 , 1017 DX , Amsterdam, Nederland
info@armadahotel.nl, fax: +31.20 623 58 29


tel: +31.20 623 29 80 BEL ONS!